Triunghiuri de foietaj cu gem

 Cu un aspect deosebit, triunghiurile de foietaj cu gem sunt numai bune pentru o gustare in timpul programului la munca si nu numai.

Ingrediente necesare:

- 200 g unt

- 2 linguri de zahar pudra

- 2 linguri de drojdie de bere

- 1 praf de vanilie

- 2 oua

- faina cat cuprinde

Mod de preparare:

Drojdia se inmoaie cu putin lapte caldut. Apoi se pune deoparte pana se freaca zaharul cu untul. Se amesteca si cu restul cantitatilor si se intinde o foaie subtire. Se taie patratele mici.

La mijloc se pune gem sau o bucatica de nuca. Dupa aceea se prind ca un triunghi. Se coc la foc potrivit.

Cand sunt gata, se pudreaza cu zahar.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/96cc797fa69f65af672a2463f673b276) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139