Triunghiuri de foietaj cu gem
Cu un aspect deosebit, triunghiurile de foietaj cu gem sunt numai bune pentru o gustare in timpul programului la munca si nu numai.
Ingrediente necesare:
- 200 g unt
- 2 linguri de zahar pudra
- 2 linguri de drojdie de bere
- 1 praf de vanilie
- 2 oua
- faina cat cuprinde
Mod de preparare:
Drojdia se inmoaie cu putin lapte caldut. Apoi se pune deoparte pana se freaca zaharul cu untul. Se amesteca si cu restul cantitatilor si se intinde o foaie subtire. Se taie patratele mici.
La mijloc se pune gem sau o bucatica de nuca. Dupa aceea se prind ca un triunghi. Se coc la foc potrivit.
Cand sunt gata, se pudreaza cu zahar.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Ceai de musetel cu ghimbir si rozmarin pentru un somn odihnitor
Planta folosita in medicina naturista pentru a trata o gama larga de afectiuni, musetelul este infuzat alaturi de ghimbir, lamaie si rozmarin pentru un ceai cu gust placut, care va relaxa intregul organism. O cana din acest ceai, baut cald inainte de culcare, cu sau fara putina miere, ne ajuta sa avem un somn mai bun si mai odihnitor.
-
Salata de vara cu valeriana si avocado
Valeriana si avocado, doua plante a caror faima in domeniul farmaceutic a facut inconjurul lumii, pot fi folosite si impreuna, in alimentatia de zi cu zi.
-
Supe delicioase. Supa crema de mazare cu patrunjel
O supa cu un gust minunat, pe care o puteti pregati pentru o masa gustoasa savurata alaturi de familie, poate fi supa crema de mazare cu patrunjel.
-
Foi din aluat sfaramicios umplute cu gem si nuci pisate
Cateva bucatele servite dintr-o prajitura simpla sunt potrivite pentru o gustare dulce atat la locul de munca, cat si acasa. Va propunem sa pregatiti foi din aluat sfaramicios umplute cu gem si nuci pisate.
-
Tarta de rosii cu ceapa si usturoi
O tarta delicioasa pe care o puteti prepara la masa de pranz este tarta de rosii cu ceapa si usturoi.