Spanacul - cerintele plantei si tehnica culturii
Spanacul este printre primele legume care se consuma primavara si ultima, toamna tarziu.
Spanacul este printre primele legume care se consuma primavara si ultima, toamna tarziu.
Desi nu este des intalnita, mancarea de morcovi este o optiune adecvata, care face parte din lista preparatelor culinare sanatoase.
Va vine sau nu sa credeti frumoasele petunii se inrudesc cu cartoful facand parte din aceeasi familie Solanaceae.
Gradina de piatra reprezinta de fapt opusul uneia verde, sofisticata sau a celei de legume. Combinatia de piatra rigida si flori delicate creeaza o atmosfera linistitoare aducand astfel un flair alpin in gradina
Gradina Feng Shui este acel spatiu verde in care cele cinci elemente - foc, apa, lemn, pamant si metal - formeaza un echilibru armonios. De aceea ne simptim foarte bine in acest loc si simtim linistea si relaxarea de care avem nevoie
Tomatele sau rosiile sunt furnizoare ale unei game foarte variate de beneficii in corpul uman fiind indispensabile oricarei diete care se doreste a fi sanatoasa.
Bouganvillea este una dintre cele mai apreciate plante exotice datorita frumusetii si farmecului ei, insa putini stiu ca pana deunazi era cu totul necunoscuta locuitorilor europeni.
Incet incet plantele din ghivece trebuie pregatite pentru sezonul rece. In regiunile mai reci, acestea ar trebui depozitate inca din luna septembrie undeva unde sunt ferite de frig
Indiferent daca unii oameni sunt incantati de gustul lor, iar altii din contra, nu le-ar include in alimentatie niciodata din cauza aromei specifice, bamele vor continua sa se numere printre cele mai sanatoase fructe.
Dovleacul este o planta erbacee anuala din familia Curcubitaceae cultivata in special pentru fructul si semintele sale.