Citeste articole din "Totul despre gradina"

  • Retete cu varza

    Retete cu varza

    VARZA DE BRUXELLES CU BRlNZA, VARZA ROSIE lNABUSITA, VARZA DULCE CALITA, VARZA ACRA CALITA, VARZA ACRA CU MASLINE

  • Begonia

    Begonia

    Planta ornamentala prin frunze. Denumire stiintifica: Beaucarnea recurvata Familia: Agavaceae....

  • Praz cu rosii si usturoi

    Praz cu rosii si usturoi

    Se iau 4-5 fire de praz, se curata, se taie bucati lungi de 3-4 cm, se spala si se fierb in apa cu sare 10 minute.

  • Tarta cu varza acra

    Tarta cu varza acra

    Ingrediente 200 g de faina, 120 g de margarina, patru linguri cu apa, un varf de cutit cu sare, un varf de cutit cu zahar, 100 g de cartofi fierti in coaja, 100 g de ceapa, 250 g varza acra, doi catei de usturoi, sare, piper, chimen si maghiran.

  • Bambus vulgaris

    Bambus vulgaris

    Planta este o graminee perena, rizomatoasa, care prezinta tulpini lemnoase noduroase. Frunzele sunt lanceolate si ascutite la varf, asemanatoare frunzelor de palmieri. Pentru cultivare in ghivece se utilizeaza specii pitice de bambus, care ating 30-40 cm inaltime. Din aceasta grupa face parte specia Bambus fortunei vittalis, cu frunze albe pestrite. Pentru cultura in vase mari se folosesc speciile Bambus arudinaceae, Bambus nigra sau Bambus simonii...

  • Aucuba

    Aucuba

    Ornamentala prin frunze. Denumire stiintifica: Aucuba japonica Familia: Cornaceae...

  • Ciulama de cartofi

    Ciulama de cartofi

    Ingrediente Sase cartofi mari, o ceapa potrivita, un morcov si o radacina mica de patrunjel, doua linguri cu faina, doua linguri cu margarina vegetala, un pahar apa minerala si doua lingurite cu delicat.

  • Aspidistra

    Aspidistra

    Genul cuprinde aproximativ zece specii, dintre care cea mai cultivata este Aspidistra elatior. Prezinta rizomi in pamant, din care cresc frunze verzi, persistente, lung-petiolate, oblong-lanceolate, cu varful ascutit, lucioase, foarte decorative, reunite intr-o tufa stransa. Frunzele atinge 70 cm lungime si 10 cm latime....

  •  Sufleu cu cartofi si ciuperci

    Sufleu cu cartofi si ciuperci

    Ingrediente 1 kg de cartofi 200g ciuperci 500g sfecla rosie 1 ceapa 2 linguri unt 80 ml supa 2 linguri patrunjel taiat marunt 2 oua 250 ml lapte 125 ml smantana 50g branza (mai uscata)


Warning: fopen(cache/373146095788015865f30b3ca1a4eaaf) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139