Tort de ciocolata cu portocale
Este simplu de preparat si totodata gustos.
Ingredientele pe care le contine sunt urmatoarele:
Pentru blat:
- 125 grame de unt;
- 4 oua;
- 125 grame de zahar pudra;
- 60 grame de faina;
- 100 grame de cacao;
- coaja rasa de lamaie;
- ciocolata rasa;
Umplutura consta din dulceata de portocale.
Mod de preparare:
Se freaca untul spuma, apoi se adauga pe rand cele 4 galbenusuri, zaharul pudra, faina cernuta si cacaua amestecata cu o lingura de apa.
Dupa aceea se adauga coaja rasa de lamaie si cele 4 albusuri batute spuma.
Se coace intr-o tava care a fost unsa bine cu unt.
Cand blatul s-a racit, se taie in doua si se umple cu dulceata de portocale.
Ca ornare, se presara deasupra ciocolata rasa.
Articole asemănătoare
-
Tort de nescafe cu nuci
Un desert pe care il puteti pregati pentru o aniversare este tortul de nescafe cu nuci. Petru a-l prepara, ingredientele necesare le descoperiti mai jos:
-
Deserturi gustoase. Tort de ciocolata cu dulceata de portocale
Ceva dulce preparat pentru un sfarsit de saptamana poate fi un tort gustos. Va propunem sa va bucurati alaturi de cei dragi savurand un tort de ciocolata cu dulceata de portocale.
-
Tort de mere cu migdale
Un tort usor de preparat, potrivit ca desert la o intalnire cu prietenii, este tortul de mere cu migdale.
-
Tort de biscuiti cu nuci
Un desert apetisant pentru o zi speciala este tortul de biscuiti cu nuci. In cele ce urmeaza gasiti ingredientele necesare pentru prepararea acestei retete:
-
Tort de biscuiti cu crema de serbet
Un tort delicios si usor de preparat pentru un final de saptamana este tortul de biscuiti cu crema de serbet. Iata ingredientele necesare: