Suc de morcovi cu ghimbir si ceai negru
Ingrediente:
1-2 morcovi, curatati si taiati bucati
1 mar rosu, taiat bucati, cu sau fara coaja
1 varf de lingurita ghimbir ras
½ cana ceai negru, fara zahar sau miere
gheata
Mod de preparare: bucatile de morcov si mar se pun in blender, se adauga ghimbirul, ceaiul negru si cateva cuburi de gheata, mixand totul. Se gusta si se mai pune apa pentru a obtine consistenta dorita. Se bea imediat.
Foto: needpix.com
Articole asemănătoare
-
Punci de iarna cu whiskey si ceai negru
O bautura cu personalitate, in care whiskeyul preferat intalneste notele amarui ale unui ceai negru de calitate, cele proaspat-picante de ghuimbir si aroma de lamaie.
-
Cocktail de iarna cu gin si ceai negru
Un ceai negru de calitate, cu notele sale intense, aromate, personale, va fi esenta acestui cocktail servit cald in zilele reci de iarna.
-
Vin alb cu ghimbir si ceai negru
Cu o sticla de vin alb demisec sau chiar sec, o portie generoasa de ghimbir proaspat ras si o portie de ceai negru veti avea la sfarsit o bautura destul de usoara, cu gust complex si aromat, putin dulce, buna pentru o seara alaturi de prieteni.
-
Suc de morcovi cu telina si mar
Bun pentru imunitate (mai ales in sezonul rece), cu gust dulce si placut, sanatos si gata imediat, pe scurt o reteta simpla pentru un suc de calitate.
-
Cocktail cu gin si ceai negru
De ce sa nu incercati o combinatie de gin si ceai negru in locul cocktailurilor de care poate v-ati plictisit. Si pentru un amestec foarte "britanic" ati putea alege un Beefeater (eventual) alaturi de Earl Grey, totul cu putin zahar si putina lamaie. Poate neconventional la prima vedere, dar poate fi o bautura la care veti reveni.