Snitel de pui cu oregano, la cuptor

 Putin picant si aromat, snitelul de pui cu oregano, preparat la cuptor, va iesi mult mai delicios, renuntand astfel la prajirea nesanatoasa.


Ingredientele necesare sunt:

1 piept de pui mare, fara os si fara piele

1 ceasca de lapte degresat

2 catei de usturoi

1 varf de lingurita de sare de mare grunjoasa

piepr negru macinat

200 g pesmet

1 lingurita de boia de ardei

1 lingurita de oregano uscat

1 lingurita de fulgi de chili

1 lingurita de patrunjel uscat

1 lingurita de ulei de masline

parmezan


Modul de preparare:

Pieptul de pui se taie in doua, pe lungime.

Carnea se bate apoi.

Laptele se pune intr-o farfurie adanca, in care se mai adauga usturoiul pisat, sarea si piperul negru proaspat macinat.

Apoi bucatile de pui se pun in lapte si se lasa la marinat timp de 2 ore.

Pesmetul se pune pe o farfurie intinsa si se amesteca cu boiaua.

Apoi se mai adauga patrunjelul uscat, oregano si chili.

De asemenea, se mai pun sare si piper.

Dupa ce puiul este marinat, se da prin pesmet.

Se pregateste o tava, in care se pune mai intai hartie de copt.

Apoi se pun in tava bucatile de pui.

Se stropesc pe deasupra cu putin ulei de masline.

Se lasa la cuptor la foc puternic timp de 10 minute.

Apoi se intorc bucatile de piept si pe cealalta parte.

Se servesc cat sunt gata, cu parmezan ras deasupra.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • File de peste cu cascaval la cuptor

    O reteta gustoasa de peste, cu care va puteti astepta musafirii la masa de pranz este cea de file de peste cu cascaval la cuptor.

  • Pastarnac cu cartofi la cuptor

    Chiar daca timpul nu ne permite mereu sa pregatim acasa mancarurile noastre gustoase si preferate, din cand in cand mai putem realiza ceva bun si cald. Asadar va invitam sa pregatiti reteta de pastarnac cu cartofi la cuptor.

  • Retete pentru sarbatorile de iarna. Friptura de porc cu chimen la cuptor

    Cu totii asteptam perioada sarbatorilor de iarna, pentru a le petrece cu cei dragi si pentru a prepara bucate cat mai alese pentru persoanele speciale din viata noastra. Va propunem sa incercati pentru zilele festive ce vor urma reteta de friptura de porc cu chimen la cuptor.

  • Cartofi cu macaroane la cuptor

    Un deliciu pentru impatimitii pastelor este reteta de cartofi cu macaroane la cuptor. Pentru a prepara aceasta reteta, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • Medalioane de somon cu legume la gratar

    O reteta apetisanta, pe care sa o preparati in zilele mohorate si friguroase poate fi cea de medalioane de somon cu legume la cuptor.


Warning: fopen(cache/9a002b8a344a8826c3b0816e0a438ace) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139