Savoiardi

- biscuiti piemontezi pentru Tiramisu -

SavoiardiIngrediente:
270 g zahar
120 g faina
4 oua
miere

Mod de preparare:
Se bat galbenusurile spuma cu 120 gr. de zahar si 1 + 1/2 lingura de miere.
Intr-un alt castron se bat albusurile spuma cu zaharul ramas. Se amesteca in mod delicat crema din galbenusuri cu albusurile spuma, se adauga faina, apoi se pune compozitia intr-un cornet de cofetar. Se asaza pe tava o foaie de hirtie speciala pentru copt si se modeleaza bastonase cu o lungime de circa 8 cm, bine distantiati unul de celalalt ca sa nu se lipeasca între ele. Se pun la cuptor la 180 grade pentru 15 minute.
Se servesc presarati cu zahar pudra.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/514f9654f8e90a7bcbb5618012ef9f4b) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139