Salvia – caracteristici si retete
Salvia este una din importantele plante cu caracteristici tamaduitoare si care se foloseste in bucatarie folosita de catre romani
Salvia este una din importantele plante cu caracteristici tamaduitoare si care se foloseste in bucatarie folosita de catre romani
Apeland frecvent la parfumul condimentelor orientale, bucataria arabeasca se prezinta deosebit de savuroasa si atractiva pentru noi europenii.
Traim intr-o lume zbuciumata, o lume agitata, o lume in care de multe ori nu ne regasim sau careia nu-I mai facem fata
In ultimii ani ghimbirul este planta care a castigat tot mai multa popularitate. Datorita studiilor efectuate, specialistii au descoperit
Pentru toate lucrurile importante pe care le omitem din graba sau obisnuinta, gasim o multitudine de scuze. Asa se intampla si cu masa de dimineata, chiar daca specialistii ne-au atentionat prin toate mijloacele ca este cea mai importanta din zi.
Ati mancat astazi o portie de orez? Daca da, nici ca se putea face o alegere mai inspirata. Planta din familia gramineelor este cunoscuta pentru continutul bogat de carbohidrati, proteine si pentru spectrul sau larg de aminoacizi.
Traditia bisericii noastre invata ca se cuvine sa intampinam marile sarbatori din an cu sufletul si trupul curat. Postul Craciunului, care tocmai a inceput, reprezinta un mijloc de a duce la indeplinire
Aroma si efectul stimulator pe care il are cafeaua asupra organismului plaseaza aceasta bautura printre cele mai agreate de oameni.
Fructele si legumele naturale nu sunt singurele alimente sanatoase, ci poate doar cele mai populare si intrebuintate
Pe vremuri, oamenii uscau fructele pentru a le conserva si consuma in timpul sezonului rece.