Citeste articole din "Sanatate"

  • Fasolea neagra. Un superaliment pentru toti

    Fasolea neagra. Un superaliment pentru toti

    Intr-o perioada cand oamenii pun pret tot mai mult pe sanatate dar produsele alimentare devin, ironic, din ce in ce mai “nesanatoase”, se naste intrebarea: ce optiuni viabile raman? Nu este scopul acestui articol de a face o lista alba si una neagra, care sa clasifice alimentele dupa tipologia si utilitatea lor.

  • Laptele de migdale

    Laptele de migdale

    In zilele noastre laptele conventional a devenit o optiune, ca oricare produs de origine animala. Foarte multe persoane, din cauza intolerantei la lactoza, sau a anumitor principii sanatoase de viata adoptate simt nevoia sa-l substituie cu produse

  • [P]Cadouri pentru sănătatea familiei tale

    [P]Cadouri pentru sănătatea familiei tale

    De sărbători, alege pentru cei dragi un cadou care să aibă grijă de sănătatea lor. Îţi propunem periuţele electrice, ediţii limitate, de la Oral-B: pentru doamne şi domnişoare –periuţa electrică roz (Professional Care 1000), iar pentru domni, periuţa electrică neagră (Professional Care Black 7000).

  • Ce este branza ricotta?

    Ce este branza ricotta?

    Ricotta este un sortiment de branza proaspata, cremoasa, de culoare alba, cu continut scazut de grasimi intrebuintata in bucataria italiana.Traditional este produsa din resturile ramase din productia altor tipuri de branza sau din cheag, dupa separarea zerului de lapte de oaie.

  • Amidonul in alimentatie

    Amidonul in alimentatie

    Alimentele bogate in amidon, precum cartoful, painea, cerealele, orezul sau pastele fainoase ar trebuie sa constituie circa o treime din alimentatia zilnica, spun studii recente in domeniu.

  • Avantajele extractului de stevie ca indulcitor

    Avantajele extractului de stevie ca indulcitor

    Oamenii preocupati de sanatate evita sa consume zahar deoarece acesta constituie un aliment vaduvit de proprietati prin procesarea industriala.S-a constatat ca pe masura ce zaharul a fost adoptat in alimentatie s-a ajuns ca in tarile dezvoltate aproximativ 95% din populatie sa se confrunte cu afectiuni ale danturii.

  • Uleiul de peste. Prieten sau dusman?

    Uleiul de peste. Prieten sau dusman?

    Uleiul de peste este cunoscut la scara mondiala drept un ingredient “minune”. Deseori nutritionistii il recomanda tinand seama de beneficii si mai putin de riscuri, in ciuda studiilor care au tras si semnale de alarma.

  • Cat de importanta este diversitatea in alimentatie?

    Cat de importanta este diversitatea in alimentatie?

    A respecta o dieta variata inseamna a gasi un echilibru intre toate sursele de nutrienti trebuincioase organismului. Nici un aliment sau categorie de alimente din lume, indiferent de complexitatea ori importanta ce i se acorda, nu contine

  • 8 surse naturale de bioflavonoide aflate la indemana

    8 surse naturale de bioflavonoide aflate la indemana

    Bioflavonoidele sunt substante antioxidante pe care organismul le procura din mancarurile naturale. Fiindca sunt complementare vitaminelor, in literatura de specialitate mai sunt cunoscute sub denumirea de “vitamina P”.


Warning: fopen(cache/41053ff753550861ee1bbd3c0451ed0b) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139