Citeste articole din "Retete & Cocktails"

  • Supa crema de dovlecei cu marar

    Supa crema de dovlecei cu marar

    O combinatie de ingrediente delicioase confera supei o aroma deosebita si proaspata. Va propunem sa pregatiti o supa crema de dovlecei cu marar.

  • Chec cu anason

    Chec cu anason

    Daca nu ati incercat pana acum checul cu anason, va propunem sa preparati aceasta reteta. Condiment specific bucatariei egiptene, indiene ori indoneziene, anasonul este un condiment intrebuintat in Europa in compozitia preparatelor dulci.

  • Ciorba de perisoare din soia

    Ciorba de perisoare din soia

    O ciorba usoara si consistenta, preparata din soia in loc de carne, poate fi preferata in zilele de post. Incercati si aceasta varianta, bucurandu-va de gust.

  • De ce si cum se adauga vin in mancare?

    De ce si cum se adauga vin in mancare?

    Obtinut din struguri de soi mangaiati si indulciti de razele soarelui, vinul este prin definitie cea mai distinsa bautura care poate fi servita la o masa festiva.


Warning: fopen(cache/456e9af6e113023a85596976870cd89b) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139