Reteta de mini-diplomat cu piscoturi
Cu o crema apetisanta, mini-diplomatul este desertul preferat al celor mai multi, mai ales la evenimente speciale.
Cu o crema apetisanta, mini-diplomatul este desertul preferat al celor mai multi, mai ales la evenimente speciale.
Putem pregati daruri irezistibile din bucatarie pentru toate persoanele dragi care ne trec pragul casei in timpul sarbatorilor de Craciun
Cu o aroma deosebita, serbetul de lamaie il puteti savura impreuna cu familia dupa masa de pranz sau in oricare alt moment al zilei.
Bucataria sarbeasca se caracterizeaza printr-un amestec de influente variate, de la cele unguresti, mediteraneene ori turcesti si altele. Sarbii consuma multa carne de porc, insa preparata la gratar, regasita ca fel de mancare pentru masa de pranz, insa si ca antreu sau la aperitiv.
Un sos mai rar pregatit, sosul de praz are un gust delicios insotit de o mancare la fel de buna.
O reteta delicioasa, sufleul cu branza si aroma de nucsoara este numai bun pentru a va intampina prietenii dragi care va trec pragul casei.
Desertul cu fulgi de porumb este un desert simplu de preparat si totodata sanatos pentru organismul nostru si necesar in alimentatia de zi cu zi.
Daca doriti sa preparati o nuga gustoasa, incercati acasa urmatoarea reteta simpla. Adaugati nuci si migdale,
Daca gustul cozonacului traditional nu va mai place suficient de mult si intentionati sa ii dati o noua aroma si alta infatisare, puteti incerca reteta de tort facut din cozonac.
Crema cu migdale si cafea este un deliciu aromat care va va incanta simturile de indata ce incepeti sa o preparati. Migdalele sunt cunoscute ca surse bogate in fibre si proteine, pe langa continutul acestora de vitamine si minerale esentiale.