Friptura de vita cu sos, o reteta dietetica
Pregatiti carnea presarand pe fiecare parte amestecul de ierburi cu usturoi. Incalziti o tigaie mare la foc mic si apoi prajiti timp de aproximativ doua minute carnea, pe fiecare parte.
Pregatiti carnea presarand pe fiecare parte amestecul de ierburi cu usturoi. Incalziti o tigaie mare la foc mic si apoi prajiti timp de aproximativ doua minute carnea, pe fiecare parte.
Ficatul trebuie sa faca parte din dieta noastra zilnica, deoarece acesta reprezinta o sursa buna de proteine, minerale si vitamine, iar uleiul de masline este unul dintre marile secrete ale sanatatii.
Escalopul de vitel cu sos de lamaie este un preparat culinar cu un aspect placut si un gust aromat.
Rasolul milanez din carne de vitel reprezinta unul dintre felurile de mancare specifice orasului Milano, capitala a provinciei italiene Lombardia.
Ingrediente: 100 g carne de vaca slaba 1/2 morcov 1/2 patrunjel 1/4 telina...
Ingrediente: 300-400 g carne 1 ceapa 80-100 ml ulei 25 g faina...
Ingrediente: 2 cani orez fiert si racit 3 cani frunze taiate de aragula...
Ingrediente 1 kg carne de vita, 1 kg ceapa, 1,5 kg cartofi, 3 dl bere, sare, piper negru dupa gust, o pastila de bulion de carne de vita la 1 litru apa sau vegeta, patrunjel.