Praz cu rosii si usturoi
Se iau 4-5 fire de praz, se curata, se taie bucati lungi de 3-4 cm, se spala si se fierb in apa cu sare 10 minute.
Doua cepe curatate, taiate pestisori, se calesc in ulei incins, cu usturoi tocat marunt dupa dorinta.
Cand ceapa devine sticloasa, se adauga trei rosii decojite si taiate felii subtiri.
Se lasa sa fiarba incet si se parfumeaza cu putin cimbru.
Se pun bucatile de praz in sos si se lasa sa scada impreuna.
Se serveste rece.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Salata de rosii cu avocado si castravete
Salata este o excelenta alegere in zilele calduroase, dar folosind avocado veti transforma o salata simpla cu rosii si castravete intr-o surpriza placuta.
-
Salate gustoase. Salata de orez, cu rosii si ton
O salata simpla si gustoasa puteti prepara intotdeauna pentru o masa usoara in orice moment al zilei. Va propunem sa degustati salata de orez, cu rosii si ton.
-
Delicii de Paste. Cotlet de miel la cuptor cu rozmarin si usturoi
Chiar daca nu va incanta atat de mult carnea de miel, puteti totusi sa gustati macar o mica portie din friptura apetisanta de miel la cuptor cu rozmarin si usturoi.
-
Tarta de rosii cu ceapa si usturoi
O tarta delicioasa pe care o puteti prepara la masa de pranz este tarta de rosii cu ceapa si usturoi.
-
Supa de rosii cu orez si telina
O supa calda si delicioasa pentru o vreme friguroasa este perfecta pentru meniul de seara. Va sugeram sa pregatiti supa de rosii cu orez si telina.