Prajitura Maia cu gem si nuci pisate
Prajitura Maia cu gem si nuci pisate o puteti prepara pentru un desert de seara.
Ingredientele necesare sunt urmatoarele:
6 oua
1 ceasca de ulei
6 linguri de zahar pudra
1 ceasca de lapte
1 praf de copt
faina cat cuprinde
gem
nuci pisate
Prepararea se realizeaza astfel:
Ouale se freaca impreuna cu zaharul.
Apoi se toarna ulei cate putin.
Se pune si laptele cu faina si praful de copt.
Se amesteca totul, pana rezulta o coca potrivita.
Din acest aluat obtinut, se intind doua foi.
Umplutura - gemul de caise sau prune, se amesteca mai intai cu nucile pisate.
Apoi se umplu foile.
Deasupra, aceasta prajitura se poate unge cu un albus de ou batut spuma.
Se coace la foc potrivit.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Budinca delicioasa cu mere si nuci
Un desert gustos pentru o dupa-amiaza insorita puteti obtine pregatind budinca cu mere si nuci.
-
Prajitura cu iaurt si gris
O combinatie de gust dulce-acrisor veti descoperi daca preparati prajitura cu iaurt si gris. Ingredientele pentru preparare le gasiti mai jos:
-
Foi din aluat sfaramicios umplute cu gem si nuci pisate
Cateva bucatele servite dintr-o prajitura simpla sunt potrivite pentru o gustare dulce atat la locul de munca, cat si acasa. Va propunem sa pregatiti foi din aluat sfaramicios umplute cu gem si nuci pisate.
-
Prajitura rapida cu lamaie si nuci
O prajitura cu o preparare rapida si cu un gust acrisor pe care o puteti pregati pentru un desert este prajitura cu lamaie si nuci.
-
Prajitura apetisanta cu pere si scortisoara
O prajitura parfumata si cu un gust bun o puteti savura daca preparati reteta de prajitura cu pere si scortisoara.