Pilaf de orez cu file de peste
O mancare delicioasa pentru o zi oarecare poate fi reteta de pilaf de orez cu file de peste.
Ingrediente:
300 g orez
1 l de apa
100 g ulei
2 gogosari rosii
2 cepe
sare
piper
boia
vegeta
file de peste pane sau dupa preferinta
Modul de preparare:
Intr-o oala cu apa se pun o lingurita de sare si orezul sa fiarba.
Se lasa pe foc pana ce bobul de orez este fiert.
Separat, gogosarii se curata de seminte si se taie solzisori.
Ceapa se curata si se taie la fel.
Apoi acestea se pun la calit intr-o tigaie cu ulei incins.
Cand este gata orezul, se scurge apa in care a fiert.
Apoi se adauga legumele calite peste el.
Se amesteca bine.
Se condimenteaza cu sare si piper.
Se mai pun boia si vegeta.
Se amesteca iar.
Se prajeste si pestele file.
Apoi pilaful de orez se serveste cu pofta impreuna cu pestele file.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Budica de orez cu banane
Orezul este un ingredient care se preteaza la o multime de retete. O delicatesa pe cat de simpla pe atat de sanatoasa si adaptata sezonului de toamna, este budinca de orez cu banane, fara lapte de vaca.
-
Salate gustoase. Salata de orez, cu rosii si ton
O salata simpla si gustoasa puteti prepara intotdeauna pentru o masa usoara in orice moment al zilei. Va propunem sa degustati salata de orez, cu rosii si ton.
-
File de peste cu cascaval la cuptor
O reteta gustoasa de peste, cu care va puteti astepta musafirii la masa de pranz este cea de file de peste cu cascaval la cuptor.
-
Crochete de orez cu legume si marar
O reteta pe care sa o preparati cu drag pentru cei apropiati dumneavoastra intr-o zi mohorata este cea de crochete de orez cu legume si marar.
-
Salata de peste afumat cu castraveti murati si maioneza
O salata care se pregateste rapid si cu care va veti surprinde invitatii este salata de peste afumat cu castraveti murati si maioneza.