Linte cu legume
Ingrediente: 1/2 kg de linte, 2 cepe, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 radacina patrunjel, 150 ml suc de rosii, 1 foaie de dafin, sare, boia, verdeata. Preparare: Lasati lintea in apa rece cateva ore sa se inmoaie, apoi o puneti la fiert in apa rece. Curatati morcovul, patrunjelul si pastarnacul, spalati-le si taiati-le fideluta. Se calesc impreuna cu ceapa tocata in ulei si putina apa. Se adauga sucul de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic 1/2 ora. La sfarsit se adauga boia dupa gust. Cand lintea este fiarta, se scurge si se pune in sosul de legume. Se adauga foaia de dafin, sare dupa gust, se stinge focul si se pune verdeata tocata.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Retete gustoase. Sufleu de paste cu legume
O mancare delicioasa pentru pofticiosi, dar si pentru cei care adora legumele sau pastele poate fi sufleul de paste cu legume.
-
Medalioane de somon cu legume la gratar
O reteta apetisanta, pe care sa o preparati in zilele mohorate si friguroase poate fi cea de medalioane de somon cu legume la cuptor.
-
Crochete de orez cu legume si marar
O reteta pe care sa o preparati cu drag pentru cei apropiati dumneavoastra intr-o zi mohorata este cea de crochete de orez cu legume si marar.
-
Paste cu legume mexicane, ciuperci si carne de pui
Gustoase la orice masa, pastele fac parte din categoria mancarurilor apetisante. Pentru a savura gustul lor special, va propunem sa preparati paste cu legume mexicane, ciuperci si carne de pui.
-
Ciorba indiana de pui cu legume
O ciorba numai buna pentru o masa imbelsugata este ciorba indiana de pui cu legume. Mai jos aveti ingredientele necesare: