Cocktail cu suc de portocale
Ingrediente:
40 ml suc de portocale proaspat sau din cutie
60 ml coniac
5 ml biter
10 g zahar pudra
Mod de preparare: sucul de portocale (proaspat stors sau din cutie) se amesteca bine cu zaharul pudra, toata cantitatea de coniac, iar la final in blender se pune biterul. Se da la rece si se serveste cu pai si cuburi de gheata, intr-un pahar inalt.
Foto: absfreepic.com
Articole asemănătoare
-
Cinci retete de cocktail cu suc de rosii
Savuros, dulce-acrisor, plin de gustul rosiilor bine coapte, cu o aroma ce aminteste de gradinile poate nu foarte mari, dar ingrijite cu rabdare si pasiune, sucul de rosii este folosit adesea in bucatarie pentru sosuri extraordinare, dar sta si la baza mai multor retete de cocktail pentru toate gusturile.
-
Cocktail usor picant cu suc de portocale, whiskey si ardei iute
O bautura cu aroma de portocale zemoase, dulci-acrisoare, note picante date de ardeiul iute si prospetimea berii reci.
-
Cocktail cu suc de portocale , vodca si limeta
Amestecati sucul proaspat de portocale cu suc de merisoare sau alt suc de fructe, dupa gust, puneti o vodca de calitate si putin suc de limeta (cei care doresc o aroma de citrice puternica pot alege lamaia).
-
Cocktail cu rom si suc de portocale
Un cocktail cu gust de citrice si note puternice de rom aromat si exotic, alaturi de cele de vodca.
-
Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir
Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.