Cocktail cu rom si limeta
Ingrediente:
50 ml rom alb
150 ml apa tonica sau apa minerala (dupa gust)
2 lingurite suc de limeta
1 lingurita miere
bere de ghimbir
1-2 felii subtiri de limeta
Mod de preparare: intr-un shaker cu gheata se pune romul, se adauga sucul de limeta si apa tonica sau minerala, agitand bine compozitia. Se toarna intr-un pahar, se adauga mierea (se amesteca pana se dizolva) si putina bere rece de ghimbir. Se serveste cu o felie subtire de limeta.
Foto: pixabay.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere
O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.
-
Cocktail cu rom si bere de ghimbir
O bautura cu gust puternic de rom brun, exotic si aromat, dar improspatat de berea de ghimbir, rece si racoritoare. Gata imediat, este excelenta pentru a fi bauta alaturi de prieteni, si daca romul este prin traditie bautura preferata a piratilor si marinarilor care isi petreceau mare parte din viata pe valuri, acesta ar putea fi un omagiu contemporan. Si incantator.
-
Cocktail cu rom si cafea
Un cocktail cu gust puternic de cafea si note exotice de rom, pentru o seara placuta alaturi de cei mai buni prieteni. Alegeti o cafea de calitate si romul preferat.
-
Cocktail cu rom si bere de ghimbir
O bautura cu gust proaspat, aromat, note exotice si usor picante.
-
Cocktail cu rom si suc de portocale
Un cocktail cu gust de citrice si note puternice de rom aromat si exotic, alaturi de cele de vodca.