Cocktail cu rom si bere
Ingrediente:
150 ml bere
1 lingurita suc de limeta
1-2 felii limeta
cuburi de gheata
Mod de preparare:
intr-un pahar inalt in care ati pus cateva cuburi de gheata turnati incet berea (preferabil rece) si adaugati romul si sucul de limeta, amestecand usor cu o lingurita cu coada lunga. Serviti imediat, cu 1-2 felii subtiri de lime deasupra.
Foto: piqsels.com
Articole asemănătoare
-
Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere
O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.
-
Cocktail cu rom si bere de ghimbir
O bautura cu gust puternic de rom brun, exotic si aromat, dar improspatat de berea de ghimbir, rece si racoritoare. Gata imediat, este excelenta pentru a fi bauta alaturi de prieteni, si daca romul este prin traditie bautura preferata a piratilor si marinarilor care isi petreceau mare parte din viata pe valuri, acesta ar putea fi un omagiu contemporan. Si incantator.
-
Cocktail cu rom si cafea
Un cocktail cu gust puternic de cafea si note exotice de rom, pentru o seara placuta alaturi de cei mai buni prieteni. Alegeti o cafea de calitate si romul preferat.
-
Cocktail cu vodca si bere de ghimbir
Un cocktail cu gust proaspat, aromat si putin intepator, dar cu note intense de vodca si citrice.
-
Cocktail cu whiskey si bere blonda
De un auriu placut si cu arome de citrice si whiskey, este un cocktail destul de usor, dar cu personalitate.