Budinca de conopida la cuptor
Dupa o zi la serviciu, va puteti delecta cu un preparat delicios: budinca de conopida la cuptor.
Ingrediente necesare:
1 conopida de marime mijlocie
4 oua
400 g de branza telemea
200 g de cascaval
500 ml iaurt
2 linguri de ulei
2 linguri de faina
Modul de preparare este urmatorul:
Conopida se spala bine.
Apoi se desface in buchetele.
Buchetelele se pun la fiert in apa cu sare.
Se lasa timp de 10-15 minute.
In cazul in care doriti ca buchetelele de conopida sa ramana de culoare alba.
Acestea se fierb in apa in care se pun 1-3 linguri de lapte.
Branza telemea se da pe razatoare.
Apoi, se amesteca, intr-un castron, ouale cu branza telemea.
Se pune si iaurtul.
Se lasa cuptorul sa se incalzeasca.
Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se pune budinca preparata.
Se lasa la copt, pana capata o culoare maronie.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Delicii de Paste. Cotlet de miel la cuptor cu rozmarin si usturoi
Chiar daca nu va incanta atat de mult carnea de miel, puteti totusi sa gustati macar o mica portie din friptura apetisanta de miel la cuptor cu rozmarin si usturoi.
-
Delicii de Paste. Pulpa de miel la cuptor cu mix de legume
Printre atatea delicii speciale pentru sarbatorile pascale, se numara si reteta gustoasa de pulpa de miel la cuptor cu mix de legume.
-
Cartofi la cuptor cu bacon si rozmarin
O reteta apetisanta si aromata pe care o puteti prepara in cursul zilei poate fi reteta de cartofi la cuptor cu bacon si rozmarin.
-
Cartofi la cuptor cu branza si oua
O reteta nemaipomenit de gustoasa pentru o masa cu adevarat delicioasa este cea de cartofi la cuptor cu branza si oua.
-
Aripioare de pui la cuptor cu miere si lamaie
O reteta apetisanta, dar cu un gust diferit este cea de aripioare de pui la cuptor cu miere si lamaie. Ingredientele necesare pentru preparare sunt urmatoarele: