Zacusca frantuzeasca

Zacusca frantuzeascaIngrediente:
1 kg rosii
200 g ceapa
2 mere mari
1 ardei gras (sau kapia)
1 pahar otet (de 3 grade)
zeama de la doua lamai
1 lingurita sare
100 g zahar
1 lingurita boabe enibahar
1 foaie dafin maruntita

Mod de preparare:
Merele si rosiile se dau prin razatoare, ceapa se toaca marunt si se adauga restul ingredientelor.
Se fierbe o ora si jumatate (pina scade). Se pune la borcan si se leaga a doua zi.

Articole asemănătoare

  • Fasolea galbena Berggold

    Dintre toate soiurile de fasole galbena aceasta varietate de origine frantuzeasca, pe care o putem planta in gradina sau sera cu rezultate la fel de bune, este in egala masura una dintre cele mai bune si cu productivitate ridicata.

  • Delicii de iarna. Zacusca de fasole cu gogosari

    Dintre deliciile iernii savurate in zilele friguroase, o zacusca de sezon este numai buna de preparat acasa. Va propunem sa incercati reteta de zacusca de fasole cu gogosari.

  • Zacusca cu vinete si ciuperci

    Odata cu aparitia toamnei, culegem roadele acestui anotimp minunat, pregatind totodata si conserve delicioase. Asadar, pentru a va bucura din plin de aceste roade, va propunem sa preparati zacusca cu vinete si ciuperci.

  • Zacusca picanta cu vinete si gogosari

    Dintre numeroasele delicii ale toamnei, va invitam sa pregatiti zacusca picanta cu vinete si gogosari. De indata ce veti servi musafirii cu aceasta zacusca, acestia vor fi incantati sa descopere o combinatie inedita de gusturi si arome delicioase.

  • Supa frantuzeasca cu ceapa verde si cartofi

    O supa usoara si cu un gust bogat este supa frantuzeasca cu ceapa verde si cartofi. Ceapa verde din compozitia supei are proprietati diuretice, purificatoare si stimulente asupra proceselor de regenerare ale organismului nostru.


Warning: fopen(cache/8dbeecda37011de9eeffaa20b7aa0734) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139