Zacusca de ciuperci

zacusca de ciuperciIngrediente:
1 kg ciuperci
2,5 kg gogosari
1 kg de ceapa
2 kg de rosii
sare
piper
foi de dafin
aproximativ 500 ml ulei

Preparare:
Caliti ceapa tocata si ciupercile taiate in ulei, potriviti de sare piper si adaugati foile de dafin. Cand ciupercile s-au inmuiat adaugati gogosarii copti, curatati de seminte si cotoare. Adaugati rosiile decojite si lasati zacusca sa fiarba la foc mic. Cand scade, mai adaugati sare daca mai e nevoie si puneti-o in borcane mici, calde. Le legati cu celofan si le lasati in cuptor pana a doua zi.

Articole asemănătoare

  • Sos cremos de ciuperci

    Un sos cu gust intens de ciuperci (ideal este sa folositi ciuperci de padure), cremos si excelent pentru a completa carnea de porc sau de pui, alaturi de o salata de sezon.

  • Sos de ciuperci cu smantana

    Versatil si aromat, recomandat felurilor din legume fierte sau la cuptor, usor de preparat, este un sos ce are nevoie de ciuperci de calitate, cu gust intens, puternic.

  • Supa-crema de ciuperci

    O reteta pentru care puteti alege orice fel de ciuperci, rezultatul va fi la fel de bun.

  • Retete dietetice. Pui cu lamaie si sos de ciuperci

    Pentru cei care vor sa se bucure de o reteta dietetica cu o preparare simpla si cu un gust delicios pot gati reteta de pui cu lamaie si sos de ciuperci.

  • Delicii de iarna. Zacusca de fasole cu gogosari

    Dintre deliciile iernii savurate in zilele friguroase, o zacusca de sezon este numai buna de preparat acasa. Va propunem sa incercati reteta de zacusca de fasole cu gogosari.


Warning: fopen(cache/5f64248fc62b8560f80d2c80bf682d39) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139