Zacusca cu peste
Preparare:
1/2 kg ulei
1 1/2 kg ceapa
1 1/2 kg morcov
3 kg gogosari (sau capia) copti
300 g bulion sau sucul de la 3 kg rosii
1 1/2 kg peste (poate fi si macrou)
sare
mirodenii
Ingrediente:
In uleiul incins se caleste ceapa impreuna cu morcovul (date prin masina). Se adauga putina apa, se inabusa pana fierb, dupa care se adauga gogosarii copti curatati si dati prin masina, pestele fiert dezosat si dat prin masina si in final sucul de rosii. Se condimenteaza dupa gust cu sare si mirodenii si se scade pana se ridica uleiul. Se pune in borcane si se sterilizeaza.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Retete cu peste. Peste in stil mediteranean, cu sos de legume
Retetele cu peste sunt intotdeauna gustoase si sanatoase. De aceea, va propunem sa pregatiti reteta de peste in stil mediteranean, cu sos de legume.
-
Ton la gratar cu sos de lamaie si patrunjel
O reteta apetisanta preparata cu peste este cea de ton la gratar cu sos de lamaie si patrunjel. Tonul este bogat in proteine si fosfor, fiind si o adevarata sursa de energie.
-
Retete gustoase cu peste. Sardine siciliene
Pentru doritorii mancarurilor cu peste, dar si pentru cei care vor sa pregatesca pentru musafiri o reteta noua, va propunem reteta de sardine siciliene.
-
Zacusca cu vinete si ciuperci
Odata cu aparitia toamnei, culegem roadele acestui anotimp minunat, pregatind totodata si conserve delicioase. Asadar, pentru a va bucura din plin de aceste roade, va propunem sa preparati zacusca cu vinete si ciuperci.
-
File de somon cu sparanghel si praz
Orice reteta cu peste este delicioasa dar va invitam sa savurati de data aceasta un preparat plin de vitamine: file de somon cu sparanghel si praz.