Supe. Supa de legume toscana

 Preparatele din bucataria toscana au gusturi sofisticate, dar totodata simple si sunt preparate cu maiestrie, stiinta si pasiune.


Pentru supa de legume toscana, ingredientele necesare sunt cele de mai jos:

300 g paste fainoase mici

250 g fasole proaspata

150 g sfecla

1 felie de piept de porc afumat

1/2 varza creata

1/2 varza rosie

3 tomate

2 fire de praz

2 morcovi

1 ceapa

1 telina

1 catel de usturoi

busuioc

ulei de masline extravirgin

sare

piper


Mod de preparare:

Fierbeti fasolea in apa cu sare, strecurati-o, pastrand apa in care a fiert, si pasati jumatate din cantitatea de fasole.

Caliti in cateva linguri de ulei usturoiul, telina, ceapa, morcovii, busuiocul si pieptul de porc taiate cubulete.

Adaugati legumele taiate cubulete si fasolea - atat intreaga cat si pasata - si lichidul in care a fiert fasolea.

Mai turnati apa fierbinte, sare si piper si fierbeti timp de jumatate de ora la foc mic.

Inainte de a servi pastele fainoase, fierte separat si scurse inainte de a-si pierde consistenta (vedeti timpul de fierbere scris pe ambalajul produsului) sau, daca preferati, serviti supa de legume cu felii de paine uscata in cuptor.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/86202080971e5047ed5ca7a3a0c3ca2d) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139