Supa mexicana cu carne de pui

 Combinatia de legume si de carne de pui a supei mexicane ii va da o aroma deosebita, aceasta continand si putine calorii.


Ingredientele necesare sunt:

1 piept de pui sau 6 aripioare de pui

250 g de mazare boabe din conserva

250 g de porumb dulce boabe, din conserva

250 g de rosii decojite, in bulion, din conserva

1 ceapa mare

1 morcov

1 ardei iute

1 legatura de marar

1 legatura de patrunjel

sare

piper


Modul de pregatire al supei este urmatorul:

Carnea de pui se spala.

Apoi se pune la fiert cu 1,5 l apa.

Se lasa sa fiarba cateva minute.

Se ia spuma, iar apa de la carne se arunca dupa ce a dat in clocot.

Se spala din nou.

Se pune iar la fiert carnea, in apa rece.

Dupa ce incepe sa fiarba, se adauga ceapa taiata si morcovul.

Se pune si sare.

Dupa aceea se acopera si se lasa sa fiarba in continuare.

Mazarea se spala si se scurge bine.

Apoi se caleste in 1-2 linguri de ulei de masline.

Se adauga si boabele de porumb.

Se lasa sa se caleasca si acestea, amestecand usor.

Se pun si rosiile din bulion si ardeiul taiat foarte fin.

Se adauga apoi si bulionul de la rosii.

Se completeaza cu verdeata taiata marunt.

Se mai poate pune si putina apa in cazul in care considerati ca este necesar.

Dupa aceea se pun in supa si legumele calite.

Se mai lasa cateva minute sa fiarba totul.

Se serveste fierbinte, cu crutoane.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/310cf91d1bf4b1c399cbdcda6c6abe93) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139