Supa greceasca cu peste alb

 Sanatoasa si hranitoare, supa greceasca cu peste este o alegere potrivita pentru a o include in meniul unei zile, deoarece contine putine calorii.

 

Iata ingredientele necesare:

300 g file de peste alb

1 ceapa mare

1 morcov

1 telina mica

1 dovlecel

1 ardei gras rosu

1 cana de lapte degresat

zeama de la o lamaie

1 legatura de patrunjel

1 varf de cutit de cimbru uscat

sare

ulei de masline


Modul de pregatire:

Pestele alb se portioneaza in trei bucati.

Legumele se taie marunt.

Se calesc apoi in putin ulei de masline.

Se adauga la acestea si un praf de sare.

Se lasa la calit intr-o cratita acoperita cu capac.

Se pun si bucatile de peste.

Se lasa apoi totul sa fiarba la foc mic, timp de maxim 10 minute.

Dupa acest timp, se mai adauga sare dupa gust.

Se dau la o parte de pe foc.

Se lasa sa se raceasca putin.

Apoi se adauga sucul de lamaie.

Se pune si cimbrul uscat si verdeata, tocate foarte fin.

Se mai adauga si cana de lapte.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Retete cu peste. Peste in stil mediteranean, cu sos de legume

    Retetele cu peste sunt intotdeauna gustoase si sanatoase. De aceea, va propunem sa pregatiti reteta de peste in stil mediteranean, cu sos de legume.

  • Peste alb cu sos de patrunjel

    Pestele alb are un continut bogat in proteine, dar scazut in grasimi si este nutritiv. Profitati de proprietatile acestuia, pregatind o reteta de peste alb cu sos de patrunjel.

  • Fileuri de peste alb in crusta de ierburi aromate

    O delicatesa adevarata pe care sa o alegeti la o masa cu prietenii este reteta de fileuri de peste alb in crusta de ierburi aromate.

  • Supa greceasca cu boabe de fasole si cimbru

    O aroma deosebita pentru o masa speciala este data de supa greceasca cu boabe de fasole si cimbru. Preparand aceasta reteta, veti avea parte de o noua aroma a unei simple ciorbe din boabe de fasole.

  • Supa olandeza de peste cu telina

    Supa olandeza de peste constituie o reteta usor de preparat, de care va veti bucura alaturi de familie de bogatia gustului si de multiplele beneficii aduse. Ciorba sau supa care contine mult peste se serveste numai fierbinte.


Warning: fopen(cache/8f7617a8d28b3c2daf075171f6e00063) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139