Spagheti cu spanac
Ingrediente: 100 g spagheti, 200 g spanac fiert, 200 g bacon, 100 g smantana, sare, ulei, piper macinat. Preparare: Pastele se fierb in apa cu sare. Cind sunt gata se scurg de apa (fara sa se treaca prin apa rece) si se pastreaza in strecuratoare sau intr-un castron. Intr-o tigaie se pune putin ulei in care se prajeste putin baconul, se adauga spanacul si putina apa, se sareaza, pipereaza si se lasa la foc mic 5 minute. Apoi se adauga smintina si pastele. Daca smintina e prea groasa, se subtiaza cu putin lapte. Se amesteca bine si se da la o parte de pe foc.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Omleta cu spanac
O reteta proaspata, o schimbare a omletelor clasice, foarte potrivita pentru o dimineata inceputa in forta sau o gustare delicioasa.
-
Retete de toamna. Salata de spanac si branza cu mucegai albastru
Daca doriti sa incercati o salata de toamna cu gust special, potrivita in orice moment si la orice aperitiv, va propunem urmatoarea reteta cu spanac si branza cu mucegai albastru.
-
Gnocchi bolognese cu spanac
Gnocchi bolognese cu spanac este o reteta potrivita pentru cine nu are mult timp la dispozitie sa gateasca. Odata ce ai intrat in posesia ingredientelor, dureaza practic mai putin de o jumatate de ora pana cand cina poate fi servita.
-
Salate proaspete. Salata cu spanac si ridichi
O salata proaspata cu legume pe care o puteti prepara pentru a o savura la birou poate fi salata cu spanac si ridichi.
-
Delicii de Paste. Rulada de miel cu spanac
Pentru ca Pastele se apropie, va propunem cateva retete inspirate pentru o masa cu adevarat imbelsugata si traditionala pentru aceasta sarbatoare. Descoperiti savoarea intr-o reteta simpla, pregatind rulada gustoasa de miel cu spanac.