Spaghete gratinate
Ingrediente: 500 g spaghete, 1 cescuta lapte, 1 lingurita faina, 100 g unt, 1 galbenus, 2 linguri smantana, 3 linguri svaiter ras, pesmet, sare. Preparare: Se fierb macaroanele intr-un vas descoperit aproximativ 20 minute, se scurg si se amesteca fierbinti cu un sos preparat dupa cum urmeaza: din unt, faina si lapte se face un sos alb care se amesteca cu galbenusurile si smantana, batind cu telul pina se omogenizeaza bine. Se aseaza intr-o tava unsa cu unt, presarata cu pesmet si se pun in cuptor sa se gratineze. Cu 10 minute inainte de a fi gata, se presara cu svaiter ras.
Articole asemănătoare
-
Spaghete cu nuci si branza cu mucegai albastru
Consistenta si in egala masura delicioasa, combinand dulceata de nuci cu gustul picant al sortimentului preferat de branza cu mucegai albastru, iata o varianta de a savura indragitele spaghete.
-
Paste delicioase. Spaghete cu boabe de mazare
O reteta simpla de paste, pe care o puteti pregati din dorinta de a degusta ceva nou, poate fi reteta de spaghete cu boabe de mazare.
-
Spaghete delicioase cu usturoi si limette
O reteta delicioasa de gustul careia sa va bucurati din plin la sfarsitul saptamanii si nu numai este reteta de spaghete cu usturoi si limette.
-
Oua gratinate cu verdeata si cascaval ras
O reteta delicioasa preparata cu oua poate fi si cea de oua gratinate cu verdeata si cascaval ras. Ingredientele de care aveti nevoie le gasiti in cele ce urmeaza:
-
Paste delicioase. Spaghete cu sardine si sos de rosii
O mancare speciala si plina de gust este reteta de spaghete cu sardine si sos de rosii. Sardinele sunt recomandate in alimentatie pentru sanatate, deoarece contin acizi grasi Omega-3, dar si calciu.