Spaghete cu tocatura
Ingrediente: 2 cepe, 2 morcovi, 300 g tocatura, 500 ml suc de rosii, 100 ml lapte, 1 lingura cu mustar, piper, foi de dafin, sare, apa, spaghete. Preparare: Se curata ceapa si morcovii, se spala si se dau pe razatoare. Se calesc in putin ulei apoi se pune carnea tocata, bulionul, condimentele si 2 cani cu apa. Se lasa sa fiarba pana scade sosul si se mai pune 1 lingura cu mustar si laptele. Se mai da un clocot. Separat se fierb spaghetele in apa cu sare. Sosul poate fi pus tot peste spaghete si se amesteca, sau la servire se adauga in farfurie peste spaghete. Deasupra se mai pune ketchup.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Spaghete cu nuci si branza cu mucegai albastru
Consistenta si in egala masura delicioasa, combinand dulceata de nuci cu gustul picant al sortimentului preferat de branza cu mucegai albastru, iata o varianta de a savura indragitele spaghete.
-
Paste delicioase. Spaghete cu boabe de mazare
O reteta simpla de paste, pe care o puteti pregati din dorinta de a degusta ceva nou, poate fi reteta de spaghete cu boabe de mazare.
-
Spaghete delicioase cu usturoi si limette
O reteta delicioasa de gustul careia sa va bucurati din plin la sfarsitul saptamanii si nu numai este reteta de spaghete cu usturoi si limette.
-
Paste delicioase. Spaghete cu sardine si sos de rosii
O mancare speciala si plina de gust este reteta de spaghete cu sardine si sos de rosii. Sardinele sunt recomandate in alimentatie pentru sanatate, deoarece contin acizi grasi Omega-3, dar si calciu.
-
Spaghete cu fileuri de peste
O reteta mai putin cunoscuta si preparata la noi este cea de spaghete cu fileuri de peste. Pentru a va bucura de aceasta combinatie de gust, incercati urmatoarea reteta: