Snitele elvetiene cu cascaval
Ravnite de multi alaturi de un piure cald, snitelele nu lipsesc de la o masa copioasa.
Va prezentam o reteta de snitele elvetiene cu cascaval.
Ingredientele necesare:
2 snitele de porc (150 g fiecare bucata)
sare
piper proaspat macinat
zeama de la o lamaie
125 g unt topit
2 linguri de ketchup
100 g de smantana
1 lingurita de praz verde, taiat inele
1 varf de cutit de maghiran
1 varf de cutit de busuioc
2 felii de cascaval Emmentaler
boia de ardei
Mod de preparare:
Se bat snitelele.
Apoi se sareaza si se presara si piper.
Se stropesc si cu zeama de lamaie.
Apoi se lasa 10 minute sa patrunda sarea, piperul si zeama de lamaie.
Dupa acest timp, se prajesc in unt timp de 5 minute pe fiecare parte.
Ketchup-ul si mirodeniile se amesteca impreuna cu smantana.
Apoi se condimenteaza si se pune sosul in tigaie, peste snitele.
Se pun si feliile de cascaval Emmentaler peste snitele si se lasa sa se topeasca.
Cand sunt gata, se iau din tigaie si se pun pe o farfurie incalzita.
Se presara boia deasupra.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
File de peste cu cascaval la cuptor
O reteta gustoasa de peste, cu care va puteti astepta musafirii la masa de pranz este cea de file de peste cu cascaval la cuptor.
-
Retete pentru micul dejun. Omleta cu cascaval si carnati
Incepeti dimineata cu un mic dejun gustos, pregatind reteta de omleta cu cascaval si carnati.
-
Paste cu cascaval si nucsoara la cuptor
O reteta apetisanta pentru o masa gustoasa este cea de paste cu cascaval si nucsoara la cuptor. Ingredientele le gasiti in cele de mai jos:
-
Salata de oua cu cascaval, maioneza si patrunjel verde
Va propunem o salata de oua cu cascaval, maioneza si patrunjel verde pentru o gustare delicioasa care se pregateste rapid
-
Bucataria libaneza. Placinta cu cascaval si condimente
Bucataria libaneza surprinde prin bucate sanatoase, ce ofera un aport bogat de nutrienti. Va propunem o reteta diferita: placinta cu cascaval si condimente.