Salata indiana de sfecla
Mod de preparare
Sfecla fiarta si racita (sau sfecla taiata, la conserva) se separa de lichid. Lichidul se fierbe separat, alaturi de scortisoara, o lingura-doua de zahar si o ceasca de otet. Se sareaza dupa gust, se toarna peste sfecla taiata, si se tine la frigider cateva ore inainte de a se servi.
Se serveste alaturi de orez.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Chipsuri de sfecla rosie
O gustare interesanta, dar cu destule calorii din cauza uleiului in care sunt prajite feliile de sfecla rosie.
-
Salata de sfecla rosie cu portocale
O combinatie intre gustul dulce de sfecla si cel acid de portocale, este o salada buna pentru zilele de toamna.
-
Incearca sucul sanatos de sfecla
Sucul de sfecla este unul dintre cele mai bogate alimentele in antioxidanti si nitrati naturali. Cunoscuta de ani de zile ca „protectoarea” ficatului, noile studii arata ca sfecla rosie este intr-adevar una dintre cele mai sanatoase legume la care putem avea acces cu totii.
-
Salate gustoase. Salata de sfecla rosie cu cartofi si ton
Multe salate usoare si gustoase puteti prepara intr-un mod rapid pentru o masa delicioasa. Va invitam sa pregatiti salata de sfecla rosie cu cartofi si ton.
-
Salate gustoase. Salata de sfecla rosie cu branza de capra
O salata simpla si gustoasa, pentru o masa usoara la birou sau acasa, poate fi salata de sfecla rosie cu branza de capra. Desi gustul sau este dulce, aceasta are putine calorii.