Salata cu papadie
Gustul usor amarui al papadiei ofera salatei un gust special. Este foarte important ca frunzele de papadie sa fie culese inainte ca planta sa infloreasca fiindca altfel devin foarte amare.
Ingrediente pentru 2 persoane:
100g frunze de papadie, 50g ridichi, 2 oua fierte tari, o ceapa mica rosie, cateva jumatati de miez de nuca, sare, piper, 4 linguri ulei de masline si 1 lingura otet.
Preparare: taiati ouale in sferturi, spalati si maruntiti frunzele de papadie si ridichile. Taiati ceapa si maruntiti nucile in bucati mari. Puneti totul intr-un vas adanc si adaugati uleiul de masline, sare si piper dupa gust, la fel si otet, dupa care amestecati bine. Intr-un vas mai mare se amesteca toate ingredientele.
Articole asemănătoare
-
Salata cu mere si spanac
Cu multa vitamina C si fier, este o salata cu (relativ) putine calorii, care poate deschide o masa sau poate fi felul principal pentru cei care isi doresc sa piarda mai usor din kilogramele in plus.
-
Salata cu somon afumat si ceapa verde
O salata plina de gust si hranitoare pentru a lua masa acasa sau la birou poate fi salata cu somon afumat si ceapa verde.
-
Salate proaspete. Salata cu spanac si ridichi
O salata proaspata cu legume pe care o puteti prepara pentru a o savura la birou poate fi salata cu spanac si ridichi.
-
Salata cu rucola, pui si mozzarella
O salata simpla cu care sa va incepeti diminetile si nu numai poate fi salata cu rucola, pui si mozzarella. Ingredientele necesare le gasiti mai jos:
-
Salata de iarna cu gogonele, gogosari si mustar
O salata speciala pentru perioada de iarna este salata cu gogonele, gogosari si mustar.