Retete sarbesti. Oua umplute cu peste
Bucataria sarbeasca se caracterizeaza printr-un amestec de influente variate, de la cele unguresti, mediteraneene ori turcesti si altele.
Sarbii consuma multa carne de porc, insa preparata la gratar, regasita ca fel de mancare pentru masa de pranz, insa si ca antreu sau la aperitiv.
De asemenea, multe din produsele de patiserie sarbesti au in componenta lor carne.
Salatele de legume preparate de sarbi sunt nelipsite de la mesele zilnice.
Mai jos aveti o propunere de reteta sarbeasca - oua umplute cu peste:
Ingrediente necesare:
7 oua
1 conserva de sardine
3 linguri de smantana
zeama de la o lamaie
maioneza
mustar
piper
Mod de preparare:
Ouale se fierb.
Apoi se curata de coaja si se taie in doua felii pe lungime.
Galbenusurile se scot si se paseaza.
La acestea se adauga conserva de sardine si celelalte ingrediente.
La final, dupa ce amestecul este gata, se umplu jumatatile de albusuri cu el.
Apoi acestea se decoreaza cu frunze de patrunjel, feliute de masline si gogosari.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Retete delicioase. Rosii umplute cu ton
O reteta apetisanta pe care o puteti pregati pentru invitatii dumneavoastra poate fi cea de rosii umplute cu ton.
-
Foi din aluat sfaramicios umplute cu gem si nuci pisate
Cateva bucatele servite dintr-o prajitura simpla sunt potrivite pentru o gustare dulce atat la locul de munca, cat si acasa. Va propunem sa pregatiti foi din aluat sfaramicios umplute cu gem si nuci pisate.
-
Retete de post. Chifle umplute cu ciuperci si legume
O mancare rapida si gustoasa, care se incadreaza si la retete de post, puteti realiza preparand reteta de chifle umplute cu ciuperci si legume.
-
Oua si rosii umplute cu crema de branza si unt
Incepeti-va ziua cu un aperitiv sanatos si gustos, format din legume pline de vitamine. Va prezentam reteta de oua si rosii umplute cu crema de branza si unt.
-
Paste ravioli umplute cu dovleac si invelite in sos de unt cu ierburi aromate
Un preparat ideal pentru o gustare la serviciu sau acasa este reteta de paste ravioli umplute cu dovleac si invelite in sos de unt cu ierburi aromate.