Retete grecesti pentru Pasti: Oua umplute cu Feta
Marea sarbatoare se apropie cu pasi repezi, noi am intrat deja in febra pegatirilor si ne dorim cu siguranta sa petrecem clipe minunate alaturi de familie si de cei dragi. Totodata vrem ca masa de Pasti sa contina si bucate deosebite. In acest caz noi va recomandam oua umplute cu feta dupa o reteta greceasca.
Ingrediente pentru 6 portii:
- 6 oua
- 2 linguri Capere
- 75 g branza Feta
- Pasta de sardele din tub (aprox. 2 cm)
- 1 lingura mustar
- Sare
- Piper proaspat macinat
- Putin otet din vin alb (pentru stropit)
- ½ legatura patrunjel proaspat
Mod de preparare:
Ouale se fierb aproximativ 8 minute, iar apoi se lasa sa se raceasca in apa rece. Se decojesc, se taie in doua jumatati si se extrage cu atentie galbenusul. Boabele Capere se taie marunt si se amesteca impreuna cu galbenusurile, Feta, pasta de sardele si mustarul. Apoi se condimenteaza cu sare, piper si putin otet. Albusurile goale se vor umple cu aceasta crema si se va decora cu frunze de patrunjel.
Pofta buna!
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Foi din aluat sfaramicios umplute cu gem si nuci pisate
Cateva bucatele servite dintr-o prajitura simpla sunt potrivite pentru o gustare dulce atat la locul de munca, cat si acasa. Va propunem sa pregatiti foi din aluat sfaramicios umplute cu gem si nuci pisate.
-
Aperitive speciale pentru zile festive. Ciuperci umplute cu crema de branza
Un aperitiv delicios pentru zilele festive il poate constitui reteta de ciuperci umplute cu crema de branza. Ingredientele le gasiti in cele ce urmeaza:
-
Retete de post. Chifle umplute cu ciuperci si legume
O mancare rapida si gustoasa, care se incadreaza si la retete de post, puteti realiza preparand reteta de chifle umplute cu ciuperci si legume.
-
Oua si rosii umplute cu crema de branza si unt
Incepeti-va ziua cu un aperitiv sanatos si gustos, format din legume pline de vitamine. Va prezentam reteta de oua si rosii umplute cu crema de branza si unt.
-
Paste ravioli umplute cu dovleac si invelite in sos de unt cu ierburi aromate
Un preparat ideal pentru o gustare la serviciu sau acasa este reteta de paste ravioli umplute cu dovleac si invelite in sos de unt cu ierburi aromate.