Retete canadiene. Salata de avocado cu rosii si usturoi

 Caracterizata printr-o varietate de influente, bucataria canadiana se axa pe produsele de vanat si pescuit, preluarea celor mai multe practici culinare fiind in ulltimul timp intensa.

Astazi, bucataria canadiana este intr-o continua dezvoltare, iar siropul de artar ramane unul dintre principalele produse traditionale canadiene.

 

Mai jos va propunem o reteta canadiana de salata de avocado.

 

Ingredientele de care aveti nevoie:

4 avocado

1 rosie mare

4-5 catei de usturoi

1 lamaie

1 legatura de ceapa verde

busuioc

cimbru

sare

piper

 

Mod de preparare:

Fructele de avocado se curata de coaja.

Li se scot si samburii.

Apoi se paseaza cu furculita, impreuna cu rosia taiata cubulete, ceapa verde taiata marunt, usturoiul pisat si zeama de lamaie.

In acest amestec se adauga, dupa gust, putin cimbru, sare si piper.

Se poate servi pe felii de paine proaspata sau prajita.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/e41b018c1b5dcb1b4553ecac2a665f60) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139