Portocale umplute cu frisca si lichior

 Sursa bogata in vitamine, portocala este un fruct deopotriva hranitor si cu un gust deosebit si parfumat.

Portocala este un fruct ce ne produce caldura si energie in corp de indata ce il mancam.


Ingrediente necesare:

6 portocale

300 g frisca (se poate folosi si cea vegetala)

fructe glasate sau dulceata

lichior de portocale sau coniac

 

Mod de preparare:

Partea de sus a fiecarei portocale se taie.

Apoi se scoate miezul cu o lingurita.

Miezul se amesteca cu o parte din frisca.

Se mai pun bucati de fructe glasate sau dulceata.

Se adauga si lichior de portocale sau coniac.

Cu amestecul rezultat se umplu portocalele.

Se orneaza cu fructe partea de sus care s-a taiat de la portocale, "capacul" acestora.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/785581cfc6816c08731ebacf0c8af710) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139