Placinte. Placinta cu legume
Delicioase ca si cele cu fructe, placintele cu legume se regasesc si ele in meniul unei zile in care vrem sa incercam un nou preparat.
Ingrediente:
700 g cartofi
1 ceapa
3 ardei grasi mari (doi galbeni si unul rosu)
400 g tomate coapte
maghiran
ulei de masline extravirgin
sare
piper
Mod de preparare:
Legumele se curata, se spala si se taie felii.
Se pun apoi intr-o tava unsa cu ulei, aranjandu-le in straturi, alternand condimentele si turnand ulei peste fiecare strat.
Se coc intr-un cuptor incins timp de aproximativ o ora, apoi se scoate tava de la cuptor si se lasa placinta timp de cateva minute inainte de a servi.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Retete gustoase. Sufleu de paste cu legume
O mancare delicioasa pentru pofticiosi, dar si pentru cei care adora legumele sau pastele poate fi sufleul de paste cu legume.
-
Placinta cu praz si branza
O placinta buna pentru o servi la birou alaturi de o cana cu ceai cald sau cu lapte batut este placinta cu praz si branza.
-
Medalioane de somon cu legume la gratar
O reteta apetisanta, pe care sa o preparati in zilele mohorate si friguroase poate fi cea de medalioane de somon cu legume la cuptor.
-
Crochete de orez cu legume si marar
O reteta pe care sa o preparati cu drag pentru cei apropiati dumneavoastra intr-o zi mohorata este cea de crochete de orez cu legume si marar.
-
Placinta cu morcovi, gutui si sos de ciocolata
Pentru o seara placuta, puteti completa meniul cu o prajitura apetisanta: placinta cu morcovi, gutui si sos de ciocolata.