Paste cu somon afumat si smantana

 O combinatie mai rara pentru meniurile zilnice, pastele cu somon afumat si smantana pot constitui cu usurinta o mancare delicioasa pentru masa de pranz.


Ingrediente:

250 g somon afumat

300 g paste

1 ceapa tocata marunt

1-2 foi de dafin

patrunjel tocat

1 catel mic de usturoi

Mod de pregatire:

Se taie ceapa marunt.

Apoi se pune impreuna cu usturoiul intreg la calit in ulei.

Se amesteca mereu, adaugand din cand in cand si putina apa.

Se adauga apoi si somonul taiat felii sau cuburi.

Se pune si patrunjelul tocat.

Dupa aceea se lasa la calit.

Se adauga si smantana si se ia de pe foc.

Pastele se fierb in apa cu sare.

Apoi se scurg si se pun peste sosul de somon.

Se amesteca totul bine.

Se servesc calde.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/63dfed67c28a50fe18330829256b0e30) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139