Paste cu somon afumat si smantana
O combinatie mai rara pentru meniurile zilnice, pastele cu somon afumat si smantana pot constitui cu usurinta o mancare delicioasa pentru masa de pranz.
Ingrediente:
250 g somon afumat
300 g paste
1 ceapa tocata marunt
1-2 foi de dafin
patrunjel tocat
1 catel mic de usturoi
Mod de pregatire:
Se taie ceapa marunt.
Apoi se pune impreuna cu usturoiul intreg la calit in ulei.
Se amesteca mereu, adaugand din cand in cand si putina apa.
Se adauga apoi si somonul taiat felii sau cuburi.
Se pune si patrunjelul tocat.
Dupa aceea se lasa la calit.
Se adauga si smantana si se ia de pe foc.
Pastele se fierb in apa cu sare.
Apoi se scurg si se pun peste sosul de somon.
Se amesteca totul bine.
Se servesc calde.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Salata cu somon afumat si ceapa verde
O salata plina de gust si hranitoare pentru a lua masa acasa sau la birou poate fi salata cu somon afumat si ceapa verde.
-
Paste cu verdeata si sos de branza cu smantana
Simplu de preparat, reteta de paste cu verdeata si sos de branza cu smantana este numai buna pentru a o servi alaturi de cei dragi.
-
Prajituri speciale. Rulada cu crema de dovleac si smantana
O prajitura pe care o puteti prepara pentru zilele speciale din viata dumneavoastra poate fi rulada cu crema de dovleac si smantana.
-
Paste penne cu somon afumat, spanac si sos de branza
Preferate in orice moment al zilei, pastele se inscriu in randul celor mai ravnite mancaruri, deoarece se pot imbina foarte bine cu diverse sosuri, feluri de carne ori legume.
-
Paste cu ciuperci si smantana
Preparate in diverse moduri, pastele sunt incluse in meniul unei mese deoarece sunt gustoase, satioase si ne ofera energie. Asadar, va invitam sa incercati o reteta noua cu paste si anume: paste cu ciuperci si smantana.