Paste cu ciuperci (2)

Ingrediente: 1 punga de paste, 1 cutie ciuperci, 2 cepe, 150 grame smantana, 1 legatura patrunjel verde, sare si piper dupa gust. Preparare: Se fierb pastele cu un varf de cutit sare. Separat se prepara sosul. Intr-o cratita se pune la incins putin ulei peste care se adauga ceapa tocata marunt si ciupercile spalate si taiate, daca sunt intregi. Se calesc cca 10 minute amestecand din cand in cand, adaugandu-se delikatul, sarea si piperul dupa gust. Cand sosul este gata se da la racit apoi se adauga smantana. Se aseaza pastele pe un platou peste care se adauga sosul, apoi se presara patrunjelul tocat marunt.

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/b77471285b31b0a3257b51aad91acfd9) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139