Paste cu carne
Ingrediente: 300g paste, 100g rosii, 100g cascaval, 200g carne taiata marunt in forma de cubulete, sare, unt, ulei, iaurt, busuioc maruntit. Preparare: Se fierb pastele cu putina sare. Se prajeste carnea cubulete in putin ulei. Se aseaza pastele intr-o farfurie mai mare unsa cu putin unt sau margarina. Se adauga carnea prajita, busuiocul maruntit si rosiile taiate felii putin mari. Apoi se adauga iaurt si se amesteca totul pana se omogenizeaza complet.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Paste delicioase. Paste cu avocado si carne de pui
O mancare delicioasa si sanatoasa reprezinta cel mai potrivit meniu pentru orice moment al zilei. Asadar va propunem sa preparati reteta de paste cu avocado si carne de pui.
-
Retete gustoase. Sufleu de paste cu legume
O mancare delicioasa pentru pofticiosi, dar si pentru cei care adora legumele sau pastele poate fi sufleul de paste cu legume.
-
Paste cu verdeata si sos de branza cu smantana
Simplu de preparat, reteta de paste cu verdeata si sos de branza cu smantana este numai buna pentru a o servi alaturi de cei dragi.
-
Tocanita cu carne de vitel si legume
O mancare romaneasca plina de gust, cu care ii veti incanta cu siguranta pe cei dragi, astfel incat va vor aduce numai cuvinte de lauda este tocanita cu carne de vitel si legume.
-
Salata hranitoare de iarna cu carne de vita si spanac
O salata hranitoare pentru sezonul rece este binevenita in orice moment al zilei. De aceea va propunem sa pregatiti salata de iarna cu carne de vita si spanac.