Pasta de peste afumat
O mancare buna ne surprinde printr-un gust placut. Mai jos aveti o reteta delicioasa de pasta de peste afumat, cu care va puteti incepe micul dejun.
Ingredientele necesare sunt urmatoarele:
1 conserva de sprot afumat
2 oua fierte, tari
1 pachet de unt sau 200 g margarina
1 lingurita de mustar fin
zeama de lamaie
1 lingura de maioneza
Modul de preparare este simplu:
Se amesteca toate ingredientele cu mixerul.
Pasta rezultata se poate pune pur si simplu pe paine ori se pot face sandvisuri cu aceasta.
De asemenea, cu aceasta pasta de peste afumat puteti umple jumatatile de ou, care se servesc pe frunze de salata verde.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Supa de peste pentru toate varstele
Supa de peste este in general o delicatesa privita cu ochi buni doar de adulti. Tinerii si copiii o ocolesc din cauza oaselor care le dau de furca. Noroc ca cineva s-a gandit si la ei, inventand reteta de mai jos.
-
Uleiul de peste. Prieten sau dusman?
Uleiul de peste este cunoscut la scara mondiala drept un ingredient “minune”. Deseori nutritionistii il recomanda tinand seama de beneficii si mai putin de riscuri, in ciuda studiilor care au tras si semnale de alarma.
-
Salata de peste afumat cu castraveti murati si maioneza
O salata care se pregateste rapid si cu care va veti surprinde invitatii este salata de peste afumat cu castraveti murati si maioneza.
-
Ciorba lipoveneasca de peste
Pentru persoanele care adora gustul de peste si mancarurile preparate cu acesta, va prezentam o reteta nemaipomenita de ciorba lipoveneasca de peste cu leustean verde si mujdei de usturoi.
-
Pasta de ton cu avocado si marar
Incepeti-va ziua in forma maxima savurand o gustare exotica si delicioasa. Va propunem sa pregatiti pasta de ton cu avocado si marar.