Mititei la gratar

Ingrediente: 1/2 kg ceafa de porc, 1/4 carne de vitel, 1/4 kg carne de oaie, 1/2 kg oase. Preparare: Oasele se fierb timp de 3 ore, pastrand zeama rezultata. Se toaca toata carnea, se amesteca cu zeama de oase pana la consistenta dorita, se adauga usturoi pisat, sare, piper. Cand se fac micii, carnea se strange bine in mana, se inmoiaie apoi mana in apa si se da forma micului. Gratarul se unge cu slanina sau ulei pentru a evita ruperea micilor cand se intorc. Nota: piperul trebuie sa fie bine macinat, sarea fara iod, iar usturoiul sa fie dat prin masina de tocat impreuna cu ardeiul iute verde, cat sa-i dea o aroma, nu sa-l iuteasca.

Articole asemănătoare

  • Salata de vara cu piept de pui, capsuni si branza feta

    Usoara si plina de arome proaspete, perfecta pentru zilele calduroase, este o reteta in care gustul de piept de pui la gratar si cel de feta sunt completate surprinzator de capsunile dulci.

  • Ton la gratar cu sos de lamaie si patrunjel

    O reteta apetisanta preparata cu peste este cea de ton la gratar cu sos de lamaie si patrunjel. Tonul este bogat in proteine si fosfor, fiind si o adevarata sursa de energie.

  • Medalioane de somon cu legume la gratar

    O reteta apetisanta, pe care sa o preparati in zilele mohorate si friguroase poate fi cea de medalioane de somon cu legume la cuptor.

  • Tagliata di Manzo

    Daca vrei sa prepari o reteta inedita din bucataria italiana, cu care sa iti impresionezi invitatii, iti aratam cum sa prepari vrabioara de vita la gratar

  • Somon la gratar cu garnitura de cartofi si spanac

    O reteta apetisanta pentru masa de pranz nu este intotdeauna sofisticata. In continuare va prezentam o asemenea reteta, care merita degustata: somon la gratar cu garnitura de cartofi si spanac.


Warning: fopen(cache/1d8a8c16cfed0e130da287d6807c0f15) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139