Macaroane cu parizer
Ingrediente: macaroane 500 g, morcovi 250 g, telina 200 g, mazare (conserva) 300 g, fasole verde 300 g, parizer 500 g, gogosari in otet 200 g, castraveti in otet 200 g, maioneza dietetica 800 g, sare. Preparare: Macaroanele se fierb in apa cu sare, se pun intr-o strecuratoare de paste fainoase, se trec printr-un jet de apa rece, apoi se taie bucati cu lungimea de 3-4 cm. Morcovii si telina se fierb in apa cu sare, se scurg si se taie cubulete. Fasolea verde se taie in bucati, iar parizerul, gogosarii si castravetii se taie cuburi. Mazarea verde se scurge de zeama si se clateste cu apa rece. Se amesteca totul, se adauga maioneza dietetica, se aranjeaza salata pe un platou si se decoreaza.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Supa-crema de macaroane
Macaroane intr-o alta prezentare
-
Paste cu verdeata si sos de branza cu smantana
Simplu de preparat, reteta de paste cu verdeata si sos de branza cu smantana este numai buna pentru a o servi alaturi de cei dragi.
-
Cartofi cu macaroane la cuptor
Un deliciu pentru impatimitii pastelor este reteta de cartofi cu macaroane la cuptor. Pentru a prepara aceasta reteta, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
-
Macaroane la cuptor cu carne
Fie ca sunt pregatite cu branza rasa ori cu rosii si carne de diverse sortimente, pastele fainoase sunt prezente destul de des si in meniurile din bucataria romaneasca.
-
Macaroane cu pui
Ingrediente: macaroane tuburi 400 g, piept de pui tocat 200 g, mazare 150g