Inghetata de vanilie cu branza de vaci
Aceasta inghetata se diferentiaza de toate celelalte prin aceea ca are in continutul sau branza de vaci.
Toate ingredientele necesare sunt:
- 200 g branza de vaci;
- 150 ml smantana batuta (frisca);
- 4 linguri miere;
- 1 pachetel zahar vanilat;
- 2 galbenusuri;
Modalitatea de preparare:
Se amesteca toate ingredientele si se adauga smantana batuta. Se pune compozitia in forme de clatite cu apa rece. Se va pune la congelator pentru 2 ore inainte de a se servi. Se serveste ornata cu diverse fructe.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Rom cu unt, cidru si inghetata de vanilie
Romul (preferabil brun sau cu arome exotice de ananas ori ghimbir) poate fi baza unei bauturi de toamna, servita doar fierbinte, cu unt de calitate, inghetata de vanilie si putina scortisoara.
-
Cartofi cu umplutura de branza de vaci
In loc de cartofi la cuptor cu branza de vaci puteti incerca o varianta putin mai dificila (secretul reusitei este sa alegeti cartofi mari, dar si de calitate), dar mai gustoasa.
-
Sufleu cu branza de vaci si mere
Un desert apetisant pentru o zi placuta il puteti avea preparand reteta de sufleu cu branza de vaci si mere.
-
Rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci
Un aperitiv sanatos si cu un gust bun pentru musafiri poate fi rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci.
-
Aperitive gustoase. Ciuperci umplute cu branza de vaci si marar
Un aperitiv simplu si sanatos, pentru o zi agitata, poate fi reteta de ciuperci umplute cu branza de vaci si marar.