Gogosari cu fasole boabe
Ingrediente:
1/2 l ulei
10 cepe potrivite
20 gogosari
1 kg fasole boabe
1 l bulion
sare
piper
foi de dafin
frunze de telina
Mod de preparare:
Se dau prin masina de tocat ceapa si gogosarii si se pun impreuna cu uleiul sa se rumeneasca putin. Fasolea se fierbe separat cu putina sare. Dupa ce a fiert bine se amesteca cu ceapa si gogosarii, se pune bulionul si condimentele si se lasa sa mai fiarba pina cind scade bine. Se pune fierbinte in borcane.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Gulas de fasole boabe
Celor care vor sa incerce si alte retete preparate cu fasole boabe, le propunem sa pregateasca o mancare cu specific unguresc: gulas de fasole boabe.
-
Tocanita de fasole boabe cu masline
O mancare simpla si gustoasa va face deliciul musafirilor dumneavoastra chiar si intr-o zi obisnuita. Va prezentam astfel o reteta care merita incercata si anume: tocanita de fasole boabe cu masline.
-
Chiftelute mexicane de fasole boabe
Preparatele culinare din bucataria mexicana se remarca prin gustul picant si intens. Pentru a va bucura de aceasta aroma, va invitam sa preparati o reteta delicioasa de chiftelute mexicane de fasole boabe.
-
Briose de casa cu kiwi, boabe de struguri si frisca
Preferate la o ceasca de cafea sau la o ciocolata calda, briosele se realizeaza foarte usor. Va propunem sa incercati reteta de briose de casa cu kiwi, boabe de struguri si frisca.
-
Ciorba ardeleneasca de fasole boabe
Intrucat boabele de fasole contin o cantitate mare de proteine, acestea constituie un substituent excelent al carnii in dietele vegetariene.