Frigarui de piept de pui

Ingrediente: ciuperci proaspete, piept de pui, sare, piper. Preparare: Ciupercile proaspete, de preferinta hribi cu palaria mare si carnoasa, se spala sub jet de apa, se scurg si se zvanta intr-un prosop, se taie in cuburi potrivite si se presara cu sare si piper. Pieptul de pui se desface de pe os si se taie in bucati potrivite, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Bucatile de ciuperci alternand cu bucatile de carne, se insira pe o andrea, se ung cu unt topit si se aseaza pe gratarul bine incins, intorcandu-le pe o parte si pe alta. Cand sunt aproape gata, se mai stropesc cu unt fierbinte.

Articole asemănătoare

  • Piept de pui cu suc de portocale

    O reteta in care pieptul de pui se intalneste cu gustul puternic al sucului de portocale, intr-o reteta cu note exotice, mediteraneene, care salveaza o gustare de la banal.

  • Salata de vara cu piept de pui, capsuni si branza feta

    Usoara si plina de arome proaspete, perfecta pentru zilele calduroase, este o reteta in care gustul de piept de pui la gratar si cel de feta sunt completate surprinzator de capsunile dulci.

  • Salata cu struguri si piept de pui

    Contrastul dintre boabele dulci si parfumate de strugure, pieptul de pui si gustul aromat de nuca face din aceasta salata un deliciu.

  • Musaca cu piept de pui

    La inceput de februarie gandul la caldura verii este probabil mai ademenitor ca oricand pe parcursul anului. Dar pana atunci, cu mult mai ademenitoare ne pare caldura ce o elibereaza in aer musacaua cu piept de pui scoasa din cuptor.

  • Piept de pui cu ciuperci si cartofi la cuptor

    O mancare potrivita pentru o seara speciala alaturi de cei dragi este pieptul de pui preparat cu ciuperci si cartofi la cuptor.


Warning: fopen(cache/8bb732f894727fd261a8529776ad6736) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139