Drob de miel
Ingrediente: maruntaiele de la un miel, prapurele, 2 legaturi de ceapa, 4-5 oua, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar, undelemn, sare, piper. Preparare: Maruntaiele mielului se spala si se pun la fiert in apa si sare, timp de 30 minute, dupa care se scot, se lasa la racit si se dau prin masina de tocat (sau se toaca marunt cu satarul). Se condimenteaza si apoi se amesteca cu ceapa taiata marunt, verdeata tocata fin, cu ouale si putin untdelemn. Cu aceasta compozitie se umple prapurele, se aseaza intr-o tava unsa cu untdelemn si se baga in cuptor.
Articole asemănătoare
-
Delicii de Paste. Bors de miel cu leustean verde
O ciorba traditionala romaneasca este la mare cautare de sarbatorile pascale. Va propunem sa preparati borsul de miel cu leustean verde.
-
Delicii de Paste. Pulpa de miel marinata
Pentru aperitive puteti incerca pentru ziua de Paste si pulpa de miel marinata. Bucurati-va de un gust unic preparand aceasta reteta cat se poate de simpla.
-
Delicii de Paste. Drob gustos de miel
Consumat mai mult rece, drobul gustos de miel trebuie sa fie prezent pe masa cu bunatati de Paste.
-
Delicii de Paste. Cotlet de miel la cuptor cu rozmarin si usturoi
Chiar daca nu va incanta atat de mult carnea de miel, puteti totusi sa gustati macar o mica portie din friptura apetisanta de miel la cuptor cu rozmarin si usturoi.
-
Delicii de Paste. Pulpa de miel la cuptor cu mix de legume
Printre atatea delicii speciale pentru sarbatorile pascale, se numara si reteta gustoasa de pulpa de miel la cuptor cu mix de legume.