Cocktailul Abbey
2/4 gin
2/4 suc de portocale
cateva picaturi de Orange Bitter
Mod de preparare reteta :
Toate ingredientele se agita impreuna puternic in shaker, impreuna cu gheata cristalizata, dupa care se toarna, filtrandu-l, in cupa mica pentru cocktail. La sfarsit se decoreaza cu o visina, asezata pe marginea paharului.
Recomandari
O prima recomandare consta picaturilor de Orange Bitter cu Angostura Bitter, cocktailul putand fi astfel servit intr-un pahar old fashioned. Cea mai buna varianta a acestui cocktail este cea compusa din 2/4 gin, � suc de portocale, � vermouth rosu si cateva picaturi de Orange Bitter. De asemenea, se poate pastra decorarea ca in reteta de baza si pentru acest cocktail.
Află mai multe despre
Articole asemănătoare
-
Cocktail cu bourbon, ceai negru si menta
Un pahar de ceai negru, cu sau fara zahar, va oferi corpului un plus de energie pentru o zi obositoare. Dar in aceasta reteta i se adauga prospetimea mentei proaspete si un bourbon cu personalitate.
-
Cocktail cu gin fierbinte si scortisoara
Un cocktail simplu, cu aroma intensa de gin si note de scortisoara, servit cald intr-o zi friguroasa.
-
Cocktail cu rom alb, suc de mere si limeta
O bautura cu gust puternic de mar, note de scortisoara si aroma exotica de rom.
-
Cocktail de iarna cu whiskey, sirop de artar si scortisoara
O reteta pentru o bautura dulce-acrisoara, cu aroma de scortisoara ce evoca atmosfera sarbatorilor de iarna, prospetimea lamailor si o baza de whiskey. Iar siropul de artar desavarseste gama de gusturi.
-
Leche de pantera, cocktailul din Barcelona cu o poveste de un secol
Un amestec de lapte condensat, plin de savoare si gust, gin, apa sau gheata (dupa gust), eventual putina grenadina pentru cei care prefera un cocktail de culoare trandafirie.