Chec preparat din zahar ars

 Cu o aroma deosebita, checul preparat din zahar ars este numai potrivit de servit intr-o seara de sfarsit de saptamana.

Ingrediente continute:

- 1 1/2 pahar cu zahar pudra

- 1 ou

- 1 lingura cu ulei

- un varf de cutit de bicarbonat dizolvat in rom

- vanilie

- 400 g faina

Mod de preparare:

Se arde 1/2 pahar de zahar. Apoi se stinge cu 1/2 pahar cu apa. Se lasa sa se raceasca. Dupa aceea se toarna intr-un castron faina.

Se pun apoi si zaharul ars, oul, uleiul, bicarbonatul, vanilia si 1 pahar cu zahar. Se bat cu telul. Se unge o forma cu unt si se coace la foc potrivit.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu gin si ceai negru

    Folositi un ceai negru de calitate, infuzat conform instructiunilor, preparat fara zahar sau miere. Dupa ce s-a racit il pastrati la frigider pentru cel putin 60 de minute.

  • Cocktail Old Man

    Un amestec plin de personalitate, tare, dulce si ideal pentru o seara relaxanta.

  • Cocktail Basilico

    Combinati gustul de vodka, cel de busuioc si dulceata siropului de zahar

  • Suc natural cu portocale rosii

    Un suc natural preparat direct din pulpa este hranitor si va potoleste setea cand aveti pofta de ceva racoritor. Va invitam sa pregatiti un suc natural cu portocale rosii.

  • Crema simpla de zahar ars

    Pentru un desert delicios de seara, puteti pregati crema simpla de zahar ars. Ingredientele de care aveti nevoie sunt urmatoarele:


Warning: fopen(cache/a3b6e605e3288cb8d125d2b8de915693) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139