Ceaiurile duc la o buna digestie

Ceaiurile, pe langa faptul ca hidrateaza, au si beneficii asupra sanatatii ca de exemplu protectia impotriva bolilor cardiace, a cancerului, deoarece contine antioxidanti. Iata cateva tipuri de ceai :

Musetelul usureaza digestia, fiind bun in tratarea nervozitatii si anxietatii.

Socul este recomandat in cazul gripei, sinuzitei sau guturaiului.

Daca durerile de cap va deranjeaza este de preferat un ceai de tei.

 

Un ceai de menta ajuta digestia, reduce flatulenta si ajuta la indepartarea senzatiei de greata.

Ceaiul de maces previne infectiile gripale si racelile.

Ceaiul de coada soricelului influenteaza in toate privintele in mod favorabil organele pelviene ale fiecarei femei.

Articole asemănătoare

  • Sase bauturi pentru un somn linistit si odihnitor

    Laptele cald, cu sau fara miere, cu putina cacao (dar nu prea multa) este unul dintre remediile clasice pentru a avea o noapte linistita. Satura, potoleste pofta de a rontai o gustare plina de calorii, relaxeaza intregul corp, si putem alege la fel de bine laptele vegetal din soia sau migdale. Si in plus este o buna sursa de proteine si nutrienti.

  • Sase motive pentru care este bine sa mananci pepene rosu

    Dulce si aromat, sinonim cu lunile de vara si unul dintre deserturile preferate, pepenele rosu este o alegere excelenta in zilele calduroase: hidrateaza intregul organism, satisface pofta de dulce, este o buna sursa de vitamina A, C, are carbohidrati, fibre si putine calorii.

  • Sfecla rosie si beneficiile pentru sanatate

    Conservata in otet, fiarta, coapta singura sau alaturi de alte legume in cuptor, rasa cruda intr-o salata plina de gust si prospetime sau folosita pentru un pahar de suc, sfecla rosie este o buna sursa de fibre, vitamina C, acid folic, magneziu, potasiu si fosfor, are putine calorii si un gust ce este pe placul multora

  • De ce este bine sa mancam fasole verde

    O excelenta sursa de vitamine, fasolea verde este plina de proteine, carbohidrati si vitamine, fie ca este vorba de vitamina A (ce mentine tineretea pielii si previne anumite boli cronice), K (regenereaza celulele si mentine sanatatea sistemului osos) sau C, dar este si o buna sursa de fier sau fibre, esentiale pentru buna functionare a sistemului digestiv.

  • Busuiocul, de la retete delicioase la tratamente naturiste

    Proaspat si plin de gust, busuiocul este o buna sursa de vitamina A si C, contine fosfor, calciu, dar si multa vitamina K.


Warning: fopen(cache/6b8d56dd158a5b04d2d95abc53bd0b71) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139